Inloggen

Ledenbijeenkomst 'Asbestinventarisatie - Afstemming OD's, Nederlandse Arbeidsinspectie en VOAM' op 30 juni a.s.

Geplaatst op 03 juni 2022

Om inzicht  te krijgen in elkaars positie, rol en taakopvatting alsmede om begrip te krijgen in elkaars positie en standpunten organiseert de VOAM, in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie en de omgevingsdiensten een sessie ‘Asbestinventarisatie – Afstemming OD – Arbeidsinspectie – Inventariseerders’ op 30 juni a.s. in ’t Veerhuis in Nieuwegein.

In deze sessie zullen wij, op basis van een aantal inleidingen en stellingen het gesprek aangaan met elkaar. Aan deze sessie nemen, naast de inventariseerders ook medewerkers van omgevingsdiensten en de Nederlandse Arbeidsinspectie deel.

Terug naar de vorige pagina

Leden login

Heeft u geen account? Lees dan meer over het lidmaatschap.

Wachtwoord vergeten?