Inloggen

Lidmaatschap

Als VOAM lid heeft u toegang tot de ledenvergaderingen, verschillende (informele) ledenbijeenkomsten en interne werkgroepen.

Via deze website, de nieuwsbrief en mailupdates wordt u op de hoogte gehouden van de laatste actualiteiten en ontwikkelingen. Bovendien krijgt u toegang tot het ledendeel van deze site. Hier worden verslagen van de verschillende werkgroepen, belangrijke stukken en publicaties gepubliceerd.

VOAM kent twee soorten lidmaatschap:

  • Volwaardig lidmaatschap
  • Geassocieerd lidmaatschap

Een volwaardig lidmaatschap is mogelijk voor bedrijven die in het bezit zijn van een geldig procescertificaat voor asbestonderzoek en minimaal 1 fte aan medewerkers in loondienst hebben, in het bezit van een geldig persooncertificaat ‘Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)’.

Een geassocieerd lidmaatschap is mogelijk voor een persoon, bedrijf of instelling die direct of indirect belang heeft bij asbestgerelateerde vraagstukken. Een geassocieerd lid kan zowel binnen de asbestmarkt actief zijn als erbuiten. Het geassocieerde lid gaat ermee akkoord dat hij/zij geen stemrecht heeft en dat zijn/haar geassocieerd lidmaatschap puur informatief is.

VOAM hanteert de volgende staffel voor de contributie:

  • Geassocieerd lidmaatschap: 750,- euro per jaar
  • Bedrijf met 1 t/m 3 DIA’s : 750,- euro per jaar
  • Bedrijf met 4 t/m 10 DIA’s : 1.750,- euro per jaar
  • Bedrijf met meer dan 10 DIA’s : 3.000,- per jaar

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% B.T.W.

Hoe wordt u lid?

Vul het aanmeldingsformulier in en stuur dit retour aan het secretariaat via [email protected] of per post.

Terug naar de vorige pagina

Leden login

Heeft u geen account? Lees dan meer over het lidmaatschap.

Wachtwoord vergeten?