Inloggen

ICO met OD, NLA en inventarisatiebureau op 30 november a.s. erkend als PE activiteit

Geplaatst op 02 november 2023

Ascert heeft een tweede PE activiteit van VOAM Academy goedgekeurd. Het ‘Intercollegiaal Overleg (ICO) met Omgevingsdiensten, Nederlandse Arbeidsinspectie en asbestinventarisatiebureaus’ van donderdag 30 november a.s. is inmiddels erkend en levert 1,5 punt op voor de DIA en ADK I in de categorieën I (0,5 punt) en III (1 punt). Deze activiteit is voor de DIA en ADK I.

Een Intercollegiaal overleg wordt gekenmerkt door ‘leren van en door elkaar’. Groepen met verschillende expertises (OD, NLA en inventarisatiebureaus) wisselen kennis en ervaringen uit. Doel van de bijeenkomst is het creëren van begrip tussen de partijen en verbetering van de onderlinge samenwerking, inzicht in elkaars positie, rol en taakopvatting alsmede meer begrip voor elkaars positie en standpunten.

We doen dit door terug te blikken op de conclusies uit vorige bijeenkomst van 30 juni 2022 en bouwen hierop verder. Vervolgens blikken we vooruit op de komende wet- en regelgeving en de mogelijke impact hiervan op ons werkveld. We starten met een aantal inleidingen en gaan vervolgens het gesprek met elkaar aan in samengestelde groepen (NLA, OD en inventarisatiebureaus) waarbij stellingen worden uitgewerkt. Vervolgens vindt een plenaire terugkoppeling plaats per tafel en een samenvatting.

Tenslotte geven we een korte doorkijk naar actuele ontwikkelingen als de Ecologische Preventie Check en soorten managementplannen. Het programma is bijgevoegd.

VOAM leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze PE activiteit. Niet-leden betalen € 145,00 p.p. (excl. BTW). Aanmelden kan via: [email protected]

Geeft bij uw aanmelding svp alvast uw DIA/ADK code en geboortedatum door.

Terug naar de vorige pagina

Leden login

Heeft u geen account? Lees dan meer over het lidmaatschap.

Wachtwoord vergeten?