Inloggen

Uitkomsten ledenconsultatie ‘Het nemen van representatieve materiaalmonsters van inhomogeen materiaal'

Geplaatst op 04 november 2020

In de Werkkamer Proces gaat een discussie over het nemen van representatieve materiaalmonsters van materialen waarin het asbest niet homogeen aanwezig is.

Het bestuur van de VOAM vindt het belangrijk dat duidelijk wordt welke materialen in het kader van asbestinventarisatie binnen de categorie inhomogeen vallen en zoekt – binnen haar achterban- daarvoor een onderbouwing. Verder vindt het bestuur van de VOAM belangrijk dat het duidelijk wordt wat er verstaan mag worden onder de term ‘representatief’ bij het nemen van materiaalmonsters van materialen waarin het asbest niet homogeen aanwezig is.

Aan de leden zijn per mail een aantal vragen voorgelegd hierover. Er zijn hierop 15 reacties van leden teruggekomen, waarvoor hartelijk dank. De uitkomsten zijn samengevat in het bijgevoegde document.

Door onze vertegenwoordiger in de WK Proces, Rein Oosten, is een voorstel voor een schemawijziging ingediend met een onderbouwing vanuit de ledenconsultatie. Beide stukken zijn bijgevoegd. Het voorstel wordt komende vergadering van de WK Proces behandeld op 17 november a.s.

Terug naar de vorige pagina

Leden login

Heeft u geen account? Lees dan meer over het lidmaatschap.

Wachtwoord vergeten?