Inloggen

VOAM en OBM sluiten convenant over collectieve (beroeps)aansprakelijkheidsverzekering inclusief asbestdekking

Geplaatst op 09 september 2022

VOAM en OBM Makelaars in Assurantiƫn B.V. hebben een convenant gesloten.

David van den Burg (voorzitter VOAM) en Marcel Blaeke (directeur OBM) ondertekenden het document voor deze exclusieve samenwerking afgelopen donderdag 8 september in Lopik. Dit convenant heeft tot doel de afspraken vast te leggen voor de aangesloten VOAM-leden op het gebied van een collectieve(beroeps)aansprakelijkheidsverzekering incl. asbestdekking.

Het is tot nog toe moeilijk om op de Nederlandse verzekeringsmarkt (tegen normale condities) het risico van aansprakelijkheid te verzekeren. Dit geldt voor beroepsaansprakelijkheid en werkgevers-aansprakelijkheid incl. asbestdekking, alsmede schade aan derden incl. asbestdekking. OBM heeft hiertoe op de Nederlandse markt een product ontwikkeld welke dit risico wel afdekt.

Vanwege deze expertise heeft de VOAM de wens geuit om voor de leden tot een collectieve polis te komen voor de (Beroeps)aansprakelijkheidsverzekering incl. asbestdekking. OBM zal als exclusief partner van VOAM adviseren over de mogelijkheden van een dergelijke collectieve verzekering en zich inspannen om het product te blijven ontwikkelen. Met deze samenwerking met OBM wil VOAM haar leden nog beter van dienst zijn.

Terug naar de vorige pagina

Leden login

Heeft u geen account? Lees dan meer over het lidmaatschap.

Wachtwoord vergeten?